Airco reiniging en onderhoud
Steeds meer auto's zijn voorzien van een airco. Een airco is comfortabel, in de zomer houdt de airco uw auto lekker koel en in de winter voorkomt het beslagen ramen. Geniet het hele jaar door van de aangename verkoeling die uw airconditioning brengt en voorkom onaangename geurtjes en irritaties. Laat daarom minimaal een keer per jaar uw airco reinigen en onderhouden. Garagebedrijf Faber biedt u de keuze uit twee mogelijkheden. Onze monteurs zullen u graag adviseren.


Airco reiniging
Bij de airco reiniging wordt vetaanslag, stof, schimmels, sporenelementen en overig vuil verwijderd van de aircoverdamper met een speciaal reinigingsproduct, welke een anti-microbisch bestandsdeel bevat. U geniet weer van 'n frisse en aangename geur.


Airco onderhoud
Bij het airco onderhoud wordt vetaanslag, stof en overig vuil verwijderd van de aircoverdamper met een speciaal reinigingsproduct, welke een anti-microbisch bestandsdeel bevat. Schimmels en sporenelementen worden verwijderd, hiervoor in de plaats, een fris interieur. Daarnaast wordt ook het pollenfilter vervangen. Uw airco is zo weer helemaal als nieuw!

Garagebedrijf Faber Airco